AFSCHEID

Necmettin HodjaMet spijt in het hart en met heeeel vééél erkentelijkheid en dankbaarheid moeten we afscheid nemen van Imam Necmettin van Moskee Bukhari in Antwerpen -Noord.

Na een vijfjarig verblijf in Antwerpen als Imam van de voornoemde Moskee begeeft hij zich terug richting Turkije .Hij zal daar Engels en Arabisch gaan doceren en hoopt ooit zelf een school te stichten om daar de Islamische waarden verder uit te dragen.

Wij zij hem dankbaar voor de genegenheid welke hij en het bestuur van de Moskee Bukhari betoond heeft aan 4newmoslims om de zalen en infrastructuur van de moskee ten dienste te stellen van onze organisatie.

Wij wensen hem dan ook een behouden terugreis en een succesvolle verderzetting van zijn loopbaan en hopen hem Incha Allah terug te kunnen ontmoeten .

Maa Salaama

 

1 antwoord
  1. Farid
    Farid zegt:

    Maasjaa Allah, heb hem gekend van in zijn beginperiode hier. Een warme gastvrije persoon die veel respect en liefde toonde voor zijn gemeenschap en voor ons bekeerlingen. Een man met kennis maar heel bescheiden en iemand die Qur’aan reciteerde op een manier dat het naar mijn hart ging.

    Ik vraag Allah dat Hij hem mag blijven bijstaan in zijn nieuwe periode in zijn leven. Hopelijk zien we elkaar nog eens, is het niet hier dan vraag ik Allah dat we hem mogen ontmoeten in Djannah.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *